UseT

Pružite Vašem detetu prednost u životu. Zakažite posetu:

Pružite Vašem detetu prednost u životu. Zakažite posetu:

vrap

Gde Počinje Budućnost
Vašeg Deteta

Mi smo vrtić na engleskom jeziku koji pomaže deci da razviju širok spektar neophodnih životnih veština.

Gde Počinje Budućnost
Vašeg Deteta

Mi smo vrtić na engleskom jeziku koji pomaže deci da razviju širok spektar neophodnih životnih veština.

Mi pomažem deci

vrapcici

Da tečno progovore više jezika

Naše multi-kulturalno okruženje u kom se govore engleski, ruski i nemački jezik omogućava učenicima da brzo usvoje nove jezike na najprirodniji mogući način.

Da budu spremna za buduće izazove

Uporedo jačanje samopouzdanja i empatije je zdrav način da pripremimo naše učenike na sve izazove društvenog života koji ih čekaju.

Da otkriju genija u sebi

Podstičemo dečiju znatiželju, odlučnost i ambicioznost tako što im omogućavamo da rano u svom razvoju iskuse različite vrste umetnosti i sporta.

vrapcici

Da odrastu savršenog zdravlja

Svake godine, naša deca imaju dva pregleda kod zubara, kao i dva do tri pregleda kod vodećeg pedijatra dečije bolnice pri KBC Zemun.

Da zavole učenje

Koristeći dinamične i zabavne nastavne metode, pomažemo deci da steknu pravilnu osnovu za naredne faze obrazovanja.

vrapcici

Da uživaju u detinjstvu

Ohrabrujemo decu da zamišljaju nemoguće i istražuju moguće kroz igru i smeh. Jer, ništa nije važnije od toga.

Zašto nas roditelji biraju
a deca vole

Ubrzano učenje jezika

Ne postoji bolji način da deca brzo savladaju novi jezik nego da ga uče sa predavačima kojima je to maternji jezik.

Male grupe

Odnos učenika i vaspitača od 7 prema 1 garantuje da svako dete dobija pažnju koja mu je potrebna.

Lokacija bez premca

Nalazimo se u prelepoj vili u mirnom kraju Vračara, odmah pored Neimarskog parka.

Radno vreme prilagođeno roditeljima

Radimo od 8:00 do 17:30 časova. Nudimo i produžen ili noćni boravak, ukoliko je potrebno.

I, nove prijave primamo tokom cele godine!

Deca zaslužuju najbolje

Jezici sutrašnjice

Naše grupe koriste engleski za svu dnevnu komunikaciju. Takođe, nudimo i grupe na ruskom jeziku, ali i časove nemačkog i kineskog jezika. Naši predavači jezika nisu samo obučeni za rad sa decom, već su im i ti jezici maternji. I zato, kada naši Vrapčići napuste vrtić, oni se koriste vodećim svetskim jezicima skoro na maternjem nivou*. (*za decu njihovog uzrasta)

Jedinstvene aktivnosti

Staramo se da naši učenici imaju dovoljno mentalnih i fizičkih aktivnosti, kao i da se oprobaju u različitim vrstama umetnosti. Naše aktivnosti uključuju balet, glumu, karate, plivanje, muzičko obrazovanje, slikarstvo, edukaciju o ponašanju u saobraćaju; i pružaju sjajnu osnovu za različita polja interesovanja dece.

Istaknuti predavači

Ono što nas izdvaja od svih drugih vrtića u Beogradu su naši vaspitači i predavači. Od vodećih pedagoških stručnjaka do svetski poznatih umetnika i sportista, svi se staramo da Vaše dete dobije najbolje moguće znanje i brigu.

Vrhunska ishrana

Naš dnevni meni je zasnovan na ribi, piletini, govedini, povrću i voću. Zdrav, ukusan i savršeno prilagođen uzrastu dece. Takođe, polovina hrane koju naša kuvarica koristi je uzgajana na farmi koja se nalazi u obližnjem selu.

Šta roditelji kažu
o nama

Cele godine sam mirne duše vodila dete u vrtić na ceo dan, jer sam bila sigurna da se o mom petogodišnjem sinu staraju brižljivi i jednostavno divni ljudi. Hvala vam za energiju, za nesebičnu ljubav i dirljivu brižnost kojom je okružen moj sin Miroslav! Otkako je počeo da ide u vrtić postao je samostalniji, otvoreniji, a to može samo da me raduje kao roditelja.

Blank

Viktorija K.

Od prvog dana boravka u vrtiću Irina sa nestrpljenjem iščekuje svako jutro i raduje se kao da ide kod najbolje drugarice. Pristup rada vrtića i prilagođavanje svakom detetu su sigurno glavni razlog. Najbitnije za mene kao roditelja je da moja ćerka uz igru i druženje zaista puno toga nauči i provede kvalitetno vreme.

Blank

Tijana P.

Odmah nas je privukla profesionalnost i toplina svih zaposlenih koji ulažu veliki napor kako bi stvorili kućnu, porodičnu atmosferu u kojoj se deca osećaju bezbedno da se igraju, uče i napreduju. Impresionaralo nas je koliko se naglasak stavlja na jezike, umetnost i sportove poput karatea i baleta. Naš sin je sa uživanjem postao drugar sa decom različitih nacionalnosti.

Blank

Marija S. C.

Vrtić Vrapčići je pun kvalifikovanih i uslužnih predavača koji su izuzetno profesionalni i pažljivi prema deci, ali i roditeljima. Veoma smo zahvalni što je nedeljni program pun izuzetno važnih aktivnosti za emocionalni rast i napredak dece.

Blank

Emilio B.

Pripremite Vaše dete  za buduće uspehe

Standardni paket na engleskom jeziku
Paketi koji počinju od
Dodatne usluge
Standardni paket na ruskom jeziku
Paketi koji počinju od
Dodatne usluge
Standardni paket na nemačkom jeziku
Dodatne usluge
Da li Vaše dete ima između 1 i 2,5 godine?

Little Sparrows
jaslice

Naše jaslice predstavljaju okruženje koje je specijalno osmišljeno da pomogne našim najmlađim vrapčićima da rašire svoja krila i počnu da istražuju svet. Od samog početka, deca počinju da upijaju strani jezik (ili svoj maternji), uz pomoć našeg iskusnog i pažljivog osoblja kojem su ti jezici maternji. Naš program spaja zabavu sa učenjem kroz brojne dnevne aktivnosti koje pomažu deci da brže usvoje osnovne životne veštine. Deca su pod konstantnim nadzorom dok se igraju, druže i uče.

Zdravlje Vaše porodice
je naš prioritet

Little Sparrows vrtić sprovodi aktuelne preporuke povodom COVID-19 virusa. Sem toga, primenjujemo dodatne mere kako bismo sačuvali zdravlje i bezbednost dece, ali i kako bi roditelji imali jednu brigu manje. Svi naši zaposleni nose zaštitne maske pri kontaktu sa posetiocima i redovno se testiraju na virus. Ceo prostor vrtića, uključujući i igračke, redovno se i detaljno dezinfikuje. Roditelji ostavljaju decu našem osoblju na ulazu u vrtić. U slučaju pogoršanja situacije i ponovnog uvođenja karantina, imamo spreman kompletan online program. On je dizajniran da omogući Vašem detetu da nastavi sa svojim obrazovnim programom, kao i da ga zaokuplja dok se Vi fokusirani na posao.

Upišite vaše dete u vodeći internacionalni vrtić u Beogradu

Da saznate više informacija ili da zakažete lični obilazak vrtića, pozovite nas na +381 61 614 0475 ili +381 11 4062 837 ili popunite ovaj kratak kontakt formular.
[ninja_form id="1"]

Copyright © 2010-2020